Uw eigen webshop voor bedrijfskleding

Wilt u het bestellen en vervangen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) niet zelf voor uw rekening nemen? Met ECmanage krijgen uw medewerkers de beschikking over een persoonlijke webshop, waar ze zelf hun bedrijfskleding kunnen bestellen.

Voordelen ECmanage

In ECmanage kan uw medewerker de kleding en PBM’s bestellen waarvoor hij of zij geautoriseerd is.. ECmanage is gebaseerd op een uitgebreide procedure van budgetteren, bestellen, goedkeuren, beoordelen door de leverancier, produceren, uitleveren en rapporteren. Met ECmanage is alle papieren rompslomp voorbij: alle informatie is digitaal en centraal beschikbaar. Daardoor bespaart u kosten en tijd dankzij een eenvoudiger procedure. U heeft te allen tijde inzicht in de bestellingen.

Voordelen voor uw medewerkers

Wanneer uw medewerker inlogt, krijgt hij of zij toegang tot een account met daarin alle benodigde informatie. Van individuele (afwijkende) maatvoering tot aan inleververplichting van oude kleding ter preventie van misbruik. Het systeem onthoudt namelijk de historie van alle medewerkers en hun kledingbezit. ECmanage controleert ook de levensduur van de PBM’s. Als die aan vervanging toe zijn of moeten worden gekeurd, krijgt de betreffende persoon automatisch een bericht. Zo bent u er zeker van dat uw personeel optimaal beschermd wordt.

Flexibel en veilig

Het systeem is geschikt voor alle bekende ERP-systemen en binnen enkele dagen operationeel, desgewenst in uw eigen huisstijl. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd. Het serverpark waarop ECmanage draait, is meervoudig uitgevoerd en ondergebracht in een beveiligd datacenter. Uw gegevens én die van uw medewerkers zijn dus veilig.