Zorgpoloshirt

Specialist in polo’s voor de zorg en medische sector

In veel zorgorganisaties, zoals thuiszorg, ziekenhuizen, tandartspraktijken en praktijken voor fysiotherapie, is de polo de favoriere bedrijfskleding. Niet zo gek: polo’s zien er informeel uit, maar zijn wel representatief én veelvuldig op hoge temperaturen wasbaar. Voor een polo voor de zorg of medische sector bent u bij Circuit Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan moderne en comfortabele polo’s voor dames als heren. In ons assortiment vindt u polo’s van kwalitatieve zorgmerken als Haen en Bierbaum-proenen.

Zorgpolo’s voor elke zorgorganisatie

De polo’s van Circuit Bedrijfskleding zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en hebben een uitstekende pasvormen voor zowel dames als heren. De polo’s zijn bovendien goed te combineren met onze zorgjassen en zorgpantalons. We kunnen de polo’s borduren of bedrukken met het logo van uw zorginstelling, zodat de zorgpolo’s perfect passen bij uw huisstijl.

Koop zorgpolo online of in showroom

U kunt uw zorgpolo in de webshop bestellen, maar uiteraard kunt u ook langskomen in de showroom om ze te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van polo`s van de beste kwaliteit, die past binnen de gewenste uitstraling van uw zorgonderneming. Meer weten? Bel ons op: 010 – 4671 11 60 of mail naar info@circuitbedrijfskleding.nl om een afspraak te maken bij ons in de showroom of bij u op locatie.