15 resultaten

Zorgschoenen

Schoenen in diverse veiligheidsklassen voor de zorg

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. In de zorg kan het noodzakelijk, of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. In Europa wordt de EN ISO 20345 norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Bij elk niveau zijn de veiligheidsschoenen voorzien van een harde neus die 200 Joule kinetische energie moet kunnen opvangen, waarbij de hoogte die overblijft in de schoen ten minste 14 mm moet zijn. De veiligheidsneus kan gemaakt zijn van staal, composiet of aluminium.

Veiligheidsklasse S2 voor zorgschoenen

Schoenen met veiligheidsklasse S2 hebben dezelfde eigenschappen als schoenen uit klasse S1, met als extra eigenschap waterafstotendheid. De schoenen zijn bestand tegen penetratie en absorptie van water en ze zijn hierdoor ook geschikt in vochtige werkomstandigheden, zoals de zorg.

Koop zorgschoenen van de beste merken online of in de showroom

Bent u op zoek naar zorgschoenen in de juiste veiligheidsklasse en met een hoge mate van comfort? Bekijk het assortiment in onze webshop of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Rotterdam.