Bedrijfskleding wordt bedrijfsmode

Circuit Bedrijfskleding is een familiebedrijf, opgericht in 2004. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 800 klanten in zowel het MKB als grote bedrijven in alle sector. Omdat onze medewerkers tientallen jaren ervaring hebben in de mode en ze een grote materialen- en stoffenkennis hebben, kunnen we u een advies op maat geven.  

 

Bedrijfskleding als visitekaartje

Bij Circuit Bedrijfskleding kunt u terecht voor een bedrukt T-shirt met uw logo, of een geborduurde polo. Maar we kunnen uw bedrijfskleding ook helemaal op maat voor u ontwerpen. Kleuren, materialen, kenmerkende details in uw huisstijlkleuren: alles is mogelijk. Zo wordt uw bedrijfskleding een écht uniek visitekaartje voor uw bedrijf. Of we nu alleen uw kleding bedrukken, of deze volledig voor u ontwerpen: u kunt vertrouwen op expertise, vakmanschap, snelle service en hoge kwaliteit.  

Zorgvuldig ontwerpproces

In onze showroom in Rotterdam kunt u op een ontspannen manier samen met onze stylist uw ideeën en eisen uitwerken. Aan de hand daarvan kunnen we voor u een kledingcollectie ontwerpen die geheel voldoet aan de uitstraling die wenst voor uw bedrijf en medewerkers. Dat kan door bestaande ontwerpen te personaliseren, maar het is ook mogelijk om met een blanco bladzijde te beginnen en uw collectie vanaf het begin te ontwerpen. Professioneel advies, actuele kennis van de modebranche, hoogwaardige kwaliteit, eigen design en productie, partnerschap en betrouwbare levertijden zijn onze kracht.

  • Verantwoord

  • Partnerschap

  • Ervaren

Duurzaam en verantwoord

Onze verplichtingen aan het milieu en de wereld om ons heen wegen bij ons net zo zwaar als de tevredenheid van onze klanten. Daarom is duurzaam en verantwoordelijk handelen verweven in ons DNA. We selecteren onze productiepartners net zo zorgvuldig als de gebruikte materialen en onze kleding wordt zoveel mogelijk binnen Europa geproduceerd. We werken alleen met leveranciers die écht bij ons passen: bedrijven die eerlijke, veilige en respectvolle arbeidsomstandigheden voor hun werknemers garanderen en toeleveranciers. Tevens dienen zij verantwoord om te gaan met het milieu aspect zodat het milieu effect zo laag mogelijk is en de te leveren kwaliteit zo hoog mogelijk is.