kundig familie bedrijf

Circuit bedrijfskleding is betrokken en begaan. Wij koesteren onze klanten en gaan geen uitdaging uit de weg. Ons vak is onze passie en daar gaan we voor! 

Sinds 2004 een hecht familiebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 800 klanten. In zowel het MKB als grote bedrijven in alle sectoren. Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring in de mode en daardoor een grote materialen- en stoffenkennis, om u een kundig advies op maat te geven.  

 

Bedrijfskleding als visitekaartje

Bij Circuit Bedrijfskleding kunt u terecht voor een bedrukt T-shirt met uw logo, of een geborduurde polo. Maar we kunnen uw bedrijfskleding ook helemaal op maat voor u ontwerpen. Kleuren, materialen, kenmerkende details in uw huisstijlkleuren: alles is mogelijk. Zo wordt uw bedrijfskleding een écht uniek visitekaartje voor uw bedrijf. Of we nu alleen uw kleding bedrukken, of deze volledig voor u ontwerpen: u kunt vertrouwen op expertise, vakmanschap, snelle service en hoge kwaliteit.  

Onze brochure omvat een compleet beeld van Circuit Bedrijfskleding. Onze referenties en in welke branches wij actief zijn. Circuit Bedrijfskleding hanteert twee productie processen. Ready to wear en Exclusive. Ready to wear is een lijn op maat producten dat snel leverbaar is. Exclusive is een volledige op maat oplossing. Bekijk onze brochure voor onze handelswijze en het tijdsverloop. Mocht u liever alvast een kijkje nemen in onze producten bekijk dan onze producten in de webshop.  

Opmaat
oplossing

In onze showroom in Rotterdam kunt u op een ontspannen manier samen met onze stylist uw ideeën en eisen uitwerken. Aan de hand daarvan kunnen we voor u een kledingcollectie ontwerpen die geheel voldoet aan de uitstraling die wenst voor uw bedrijf en medewerkers. Dat kan door bestaande ontwerpen te personaliseren, maar het is ook mogelijk om met een blanco bladzijde te beginnen en uw collectie vanaf het begin te ontwerpen. Professioneel advies, actuele kennis van de modebranche, hoogwaardige kwaliteit, eigen design en productie, partnerschap en betrouwbare levertijden zijn onze kracht.

  • Verantwoord duurzaam ondernemen

  • Partnerschap is communicatie

  • Kundig familiebedrijf

  • Op maat oplossing voor klein en groot

Duurzaam en verantwoord

Onze verplichtingen aan het milieu en de wereld om ons heen wegen bij ons net zo zwaar als de tevredenheid van onze klanten. Daarom is duurzaam en verantwoordelijk handelen verweven in ons DNA. We selecteren onze productiepartners net zo zorgvuldig als de gebruikte materialen en onze kleding wordt zoveel mogelijk binnen Europa geproduceerd. We werken alleen met leveranciers die écht bij ons passen: bedrijven die eerlijke, veilige en respectvolle arbeidsomstandigheden voor hun werknemers garanderen en toeleveranciers. Tevens dienen zij verantwoord om te gaan met het milieu aspect zodat het milieu effect zo laag mogelijk is en de te leveren kwaliteit zo hoog mogelijk is.