Overall

Werkoveralls voor bouw-, service en onderhoudsbedrijven

Werkoveralls zijn nog altijd erg populair in de bouw en industriële sector. Of uw bedrijf nu kiest voor de Amerikaanse overall in combinatie met een shirt of polo, of voor een dichte overall: de werkoverall moet praktisch en comfortabel zijn. Hij moet ruimte bieden voor gereedschap, de drager bescherming bieden en slijtvast zijn.

Amerikaanse overalls en standaard overalls

Overals zijn als werkkleding heel praktisch. Zeker ook omdat zowel de standaard overalls als de Amerikaanse overalls vaak zijn voorzien van een verstelbare tailleband, duimstokzak, verstelbare hamerlus en penzakken. Amerikaanse overalls zijn ook voorzien van verstelbare schouderbanden met elastiek. Dat maakt de pasvorm voor iedereen prettig.

Werkoverall met logo borduren of bedrukken

Er zijn werkoveralls in veel kleuren. Bovendien is maatwerk onze specialiteit. Dankzij de borduur- en bedrukstudio én onze vakkundige coupeuses kunnen wij uw werkoveralls personaliseren naar de stijl van uw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s en namen, waarvoor wij het hele proces - van concept tot logistiek - volledig controleren. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Bestel werkoveralls online of in onze showroom in Rotterdam

Op deze pagina ziet u de overalls die u snel en eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Heeft u behoefte aan maatwerk? Maak een afspraak in onze showroom of bij u op locatie. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het samenstellen van de perfecte overall voor uw werkkleding.