6 resultaten

Kids Werkkleding

De kids werkkleding laat kinderen in de voetsporen van hun ouders treden. Wanneer kinderen hun ouders kunnen nadoen, hebben zij veel plezier. Ravotten in de zandbank, klussen met hun moeder of samen met hun vader een boomhut bouwen, activiteiten die kinderen het liefst doen in dezelfde kleding als hun ouders. Deze trend zien we steeds meer.

Werkkleding voor kinderen

Circuit gelooft in kwaliteit en comfort voor groot en klein. Dit zien we terug in de kidskleding. De kidskleding is uitermate geschikt om samen als een team te werken. Het assortiment heeft verschillende mogelijkheden, er is voor ieder kind wat wils. Vanzelfsprekend is deze kids werkkleding net zo sterk en duurzaam als de kleding voor volwassenen.

Werkbroeken voor kinderen

De werkbroek Codura is een stoere werkbroek en is bijzonder slijtvast door het gebruik van Cordura materiaal op de kniestukken. Geen zorgen dus dat uw dochter of zoon na het buitenspelen met een kapotte broek thuis komt. De dubbele zoom zorgt voor ongeveer 6 cm extra lengte, erg handig als de broek te kort dreigt te worden. Deze werkbroek voor kids is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Softshell jas voor kinderen

De softshell luxe voor kids is een soepele, comfortabele jas die bovendien ook nog eens waterafstotend en winddicht is. Dit artikel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast deze artikelen bieden we ook een T-shirt en Poloshirt aan in veel verschillende trendy kleuren. De kidskleding is verkrijgbaar van maat 116 t/m 164.

Werkkleding voor kids bij Circuit Bedrijfskleding

Zoekt u voor uw kinderen dezelfde stoere werkkleding als die u zelf draagt? Ontdek het assortiment op onze website of maak een afspraak in de showroom in Rotterdam via 010 – 467 11 60 of info@circuitbedrijfskleding.nl.