Travel Kleding

De nieuwste travel stof collectie van Circuit Bedrijfskleding bied een optimaal draagcomfort. De travel stof collectie bied diverse items voor een representatief uiterlijk. Uiteraard is het mogelijk om verschillende items met elkaar te kunnen combineren. De travel stof heeft een vallende, ademende, kreuk- en pillingvrije eigenschap en is makkelijk te onderhouden. Daarnaast werkt het verkoelend tijdens werkzaamheden.

Eco vriendelijk

Circuit bedrijfskleding hecht veel waarde en aandacht aan de duurzaamheid van de collectie. Het leveren van een hoge kwaliteit die lang meegaat is hierbij essentieel. Het doel is dat de kleding langer gebruikt kan worden en de werknemer er plezier van heeft. De kleding industrie stoot vervuiling uit, door te kiezen voor onze collectie houd u ook rekening met deze impact. Graag houden we die zo klein mogelijk.

Kleding bedrukken

Wilt u graag u logo bedrukken of borduren op onze travel collectie? Onze adviseurs kunnen u hierin goed adviseren. De selectie die wij online tonen is slechts een deel van de collectie. Maak een afspraak in onze showroom om de laatste aanvulling te bekijken. De travel stof collectie is duurzaam geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden.

Verduurzamen

Het verduurzamen van het productieproces en het hergebruik van het gebruik van water en vezels staan bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden aandacht en navraag aan onze producerende partijen, om na te gaan hoe processen tot een minimum worden teruggedrongen. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat het productproces optimaal verduurzaamd.