18 resultaten

T-shirt

Shirts voor werkkleding

Of u nu werkt in de bouw als metselaar, timmerman, loodgieter of installateur: het is belangrijk dat uw werkkleding aangenaam zit. Kies daarom voor comfortabele en goed absorberende T-shirts met of zonder stretch. De T-shirts van Circuit Bedrijfskleding zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Door de ruime keuze kunnen wij de T-shirts volledig laten aansluiten bij de huisstijl van uw bouwbedrijf, installatiebedrijf of servicebedrijf en zijn uw medewerkers op iedere klus herkenbaar.

Bedrukte T-shirts voor werkkleding

Maatwerk is onze specialiteit – ook wanneer u geen grote aantallen T-shirts bestelt. We drukken logo’s en teksten door middel van zeefdruk of transferdruk op T-shirts. Liever uw logo borduren? Ook dat is mogelijk in de borduurstudio. We controleren het proces van ontwerp tot oplevering en garanderen daarmee een hoge kwaliteit. 

Bestel T-shirts online of in onze showroom in Rotterdam

Ziet u op deze pagina een T-shirt dat u bevalt? In de webshop kunt u het eenvoudig bestellen. Heeft u behoefte aan maatwerk? Maak een afspraak in onze showroom of bij u op locatie. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het samenstellen van het perfecte T-shirt voor uw werkkleding.