24 van de 117 resultaten

Schort

Dé specialist in schorten voor horeca personeel

Is uw horecabedrijf toe aan iets anders dan de sloof? Kies dan voor een horecaschort. Het traditionele schort is niet meer wat het is geweest en is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Zo kunt kiezen voor een lang of kort horecaschort, maar ook voor verschillende soorten sluitingen.

Soorten horecaschort

Naast de traditionele sluiting is een opkomende trend dat steeds meer bedrijven kiezen voor een sluiting met kruisbanden en of gespen. De kruisbanden op de rug geven een speels effect aan de complete outfit van het personeel. Door te kiezen voor een sluiting met gespen is het horecaschort gemakkelijk aan en uit te trekken, wat het draagcomfort ten goede komt.

Horecaschorten combineren

De horeca schorten kunt u combineren met verschillende soorten stoffen. Een trend die we veel zien zijn sloven en schorten die worden gecombineerd met leeraccenten. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een volledig leren horecaschort voor een stoere uitstraling.

Bestel horecaschort online

Heeft u al een schort gezien dat u wilt bestellen? Dat gaat snel en eenvoudig. Een afspraak in de showroom of bij u op locatie kan natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met onze salesmedewerker: 010 – 4671 11 60 of info@circuitbedrijfskleding.nl.