24 van de 100 resultaten

Sloof

Dé specialist in sloven voor horeca personeel

Sloven zijn een vast onderdeel van veel horeca-outfits. De bedrijfskleding wordt zo beschermd tegen bijvoorbeeld hitte of vuil tijdens het werk. Daarbij komt dat de sloof vandaag de dag stoer en hip is door de vele verschillende mogelijkheden, zoals stoere canvas- of denimstof met leren accenten of juist volledig van leer.

Soorten horecasloven

Kiest u voor een sloof? Ga dan eens voor een korte sloof. Dit komt vlot over en oogt frisser dan de lange traditionele sloof. De canvas-, denim- en leerstoffen zijn op dit moment een ware trend. Toch liever een klassieke uitstraling? Een lange sloof is tijdloos en stijlvol! 

Horecasloven van topmerken

Circuit Bedrijfskleding biedt horecasloven aan van de toonaangevende horecamerken Chaud Devant, Le Nouveau Chef en CG-Workwear. De collectie van deze merken is te bezichtigen in onze showroom, die u op afspraak kunt bezoeken. Ook kunt u de sloof zelf samenstellen volgens ons custom made concept. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op: 010 – 4671 11 60 voor een afspraak. Heeft u geen behoefte aan maatwerk en heeft u hierboven de ideale sloof voor uw horecabedrijf al gezien, dan kunt u deze online bestellen in de webshop. Dat is snel en eenvoudig.