5 resultaten

Blouse/Overhemd

Bedrijfskleding blouses

De blouse is een onmisbaar onderdeel van zakelijke bedrijfskleding. De moderne uitstraling en het degelijke karakter zijn perfect als u representatief wilt overkomen. Maar een blouse kan ook casual, sportief of fashionable worden gedragen. Afgewerkt met een hoge of lage kraag en details zoals knoopjes, ruches en strikjes is de blouse enorm veelzijdig. U kunt er alle kanten mee op.

Zakelijke blouse

Voor een zakelijke blouse bent u bij een merk als Olymp aan het juiste adres. De klassieke blouses in wit en zwart hebben een getailleerde pasvorm en een luxe uitstraling. Perfect voor boven een kokerrok en onder een blazer. Zijn er ook in lichtblauw en met een subtiel streepdessin voor een smart-casual look. Op dit moment staan luchtig blouses centraal in de stijlthema’s, maar elke garderobe kan nog steeds een nauwkeurige, flatteus getailleerde maatblouse gebruiken. De opkomende vormen tonen extra volume, met klokmouwen, opvallende kraagjes en strikjes als uitblinkers. Ga voor een elegante V-hals of bedek alles met een helemaal dichtgeknoopte hoge kraag!

Bestel blouse online of kom naar de showroom

Wilt u graag meer informatie en advies over custom made blouses? Maak dan een afspraak in onze showroom en laat u inspireren door onze adviseurs. Ziet u op deze pagina al een blouse staan die u aanspreekt en is personalisering niet nodig? Dan is bestellen in de webshop snel, eenvoudig en met enkele klikken geregeld.