Poloshirt

Poloshirts voor werkkleding

Bij de werkkleding draait alles om kwaliteit, comfort en functionaliteit. Daarom heeft Circuit verschillende soorten poloshirts. Er zijn polo’s van basisgarens zoals katoen of katoen-polyester. Maar we werken ook met moderne garens of een combinatie hiervan met stretch, voor een optimaal comfort. Ook de verschillende pasvormen dragen bij aan het comfort: slim, modern, regular of lady fit. De CoolDry technologie staat voor functionaliteit zowel voor de damespoloshirts als de herenpoloshirts. 

Poloshirts met logo borduren of bedrukken

Er zijn tal van kleurencombinaties mogelijk en daarbij is maatwerk onze specialiteit. Dankzij de borduur- en bedrukstudio én onze vakkundige coupeuses kunnen wij de poloshirts volledig personaliseren naar de stijl van uw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s en namen, waarvoor wij het hele proces - van concept tot logistiek - volledig controleren. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Wilt u liever uw eigen polo ontwerpen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Kies zelf de kleur polo, de knopen en de kraag. 

Bestel poloshirts online of in onze showroom in Rotterdam

Op deze pagina ziet u poloshirts die u snel en eenvoudig in de webshop kunt bestellen. Heeft u behoefte aan maatwerk? Maak een afspraak in onze showroom of bij u op locatie. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het samenstellen van de perfecte polo voor uw werkkleding.