7 resultaten
 • Beschikbaar in meer kleuren

  Florence

  Colbert

  Op aanvraag
 • Beschikbaar in meer kleuren

  Milaan

  Blazer

  Op aanvraag
 • Beschikbaar in meer kleuren

  Quebec

  Colbert

  Op aanvraag

Blazer/Colbert

Representatieve blazer

In het zakelijke leven is de eerste indruk belangrijk. Kies daarom voor een trendy en moderne blazer. Bij Circuit Bedrijfskleding hebben we een groot assortiment blazers die in de meeste gevallen zijn gemaakt van een mix van 44% wol, 54% polyester en 2% stretch. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de blazer zoveel mogelijk kreukvrij is en een optimaal draagcomfort biedt. 

Representatieve blazer in uw huisstijl

Met custom made bedrijfskleding kunt u elke gewenste uitstraling creëren met stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Circuit Bedrijfskleding biedt u de mogelijkheid om alle kledingstukken op elkaar af te stemmen. Een blazer met kleuren, knopen, knoopsgaten en de voering in uw bedrijfskleuren? Het is mogelijk. Bovendien kan onze borduurstudio uw blazers van logo’s voorzien. Al vanaf 5 stuks is het mogelijk om uw blazer op maat te laten maken. Heeft u een groot bedrijf en moet u vaak blazers bestellen? Dan kunnen we u ontzorgen met ontwerp, design, voorraadbeheer toegang tot uw eigen online bestelsysteem. 

Bestel blazers online of kom naar de showroom

Wilt u graag meer informatie en advies over custom made blazers? Maak dan een afspraak in onze showroom en laat u inspireren door onze adviseurs. Ziet u op deze pagina al een blazer staan die u aanspreekt en is personalisering niet nodig? Dan is bestellen in de webshop snel, eenvoudig en met enkele klikken geregeld!