Bedrijfskleding, speciaal voor u ontworpen

Bent u op zoek naar een uitstraling die naadloos aansluit bij de visie van uw bedrijf? Iets wat niemand anders heeft? Oftewel, bedrijfskleding op maat? Bij Circuit Bedrijfskleding begrijpen wij dat bedrijfskleding het visitekaartje van de organisatie is, en dat een standaard pakket niet altijd voldoet. Bedrijfskleding moet uniek en herkenbaar zijn voor één organisatie; custom made dus. Onze designer verdiept zich in uw unieke bedrijf en vertaalt uw wensen feilloos naar een passend ontwerp.

Bekijk hier hoe wij in stappen u meenenenem naar uw nieuwe bedrijfsuitstraling

Maatwerk

Custom made, special, maatwerk: hoe we deze bedrijfskleding ook noemen, bij dit pakket gaat het erom dat de kleding en het design hiervan 100% aansluiten bij en uniek zijn voor uw organisatie. Alles is mogelijk. Het start met het bedenken en uitwerken van de designs in combinatie met het bepalen van de meest geschikte duurzame kwaliteitsstoffen die passen bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De designer gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp. Hier worden u en andere medewerkers natuurlijk actief bij betrokken.

Duurzame en circulaire bedrijfskleding

Naast een persoonlijk en uniek design mag het duurzame aspect van kleding naar ons idee nooit vergeten worden. We moeten met zijn allen werken aan een duurzamere wereld. Gedurende het traject naar custom made staat duurzaamheid centraal. Duurzame en circulaire bedrijfskleding start bij duurzaam ontwerpen. Gerecycled of biologisch materiaal heeft een andere milieu-impact dan traditioneel materiaal. Er wordt in steeds meer producten standaard duurzamer materiaal gebruikt. In ons assortiment hebben we een aantal vooruitstrevende duurzame merken. Wij produceren uitsluitend kleding in gecertificeerde en gekeurde fabrieken.

Meer weten over custom made bedrijfskleding?

In een ontwerptraject waarbij de unieke wensen van u als klant centraal staan, is het voornamelijk de klant die de keuze maakt hoe duurzaam een kledingpakket wordt. Design, kleur- en materiaalkeuze kunnen een verschil maken. We willen dat onze klanten begrijpen waarom iets duurzaam of circulair wordt geproduceerd, in plaats van op de traditionele manier te confectioneren. Zo kunnen er bewuste keuzes worden gemaakt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Meer over
Circuit Bedrijfskleding

Lees hier meer over Circuit Bedrijfskleding