Bedrijfskleding voor het midden- kleinbedrijf

Een originele outfit door Circuit Bedrijfskleding laten stylen?

Het is bij Circuit Bedrijfskleding al mogelijk om vanaf 3 tot 50 personen een originele outfit te stylen. Tijdens een eerste kennismaking zorgen wij eerst dat wij al uw wensen en behoeftes goed begrijpen.

Tijdens de vervolgafspraak, bij u op locatie of bij ons in de showroom, presenteren wij de collectie die binnen uw budget past. We vertellen u over het concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpalet, de modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd.

Zorgvuldig opgebouwde collectie

De collectie is vaak opgebouwd uit een ready to wear of een exclusive serie. De ready to wear is altijd uit voorraad verkrijgbaar, en speciaal voor uw bedrijf ontworpen. Afhankelijk van de behoefte aan originaliteit en snelheid bevat een collectie meer of minder custom made artikelen. De artikelen uit de ready to wear hebben een levertijd van 2 tot 3 werkweken; de exclusive serie ofwel custom made artikelen hebben een levertijd van 6 tot 8 werkweken. Nadat de maten van elke werknemer zijn opgenomen en er een ok is gegeven op productie de order. Wij komen graag naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers.

Kom langs
in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.

  • Passen op locatie

  • Op maat oplossing

  • Kleding voor ieder budget

  • Bedrijfskleding voor 3 > 50 medewerkers