Bedrijfskleding voor het midden- kleinbedrijf

Een originele outfit door Circuit Bedrijfskleding laten stylen?

Het is bij Circuit Bedrijfskleding al mogelijk om vanaf 3 tot 50 personen een originele outfit te stylen. Tijdens een eerste kennismaking zorgen wij eerst dat wij al uw wensen en behoeftes goed begrijpen.

Tijdens de vervolgafspraak, bij u op locatie of bij ons in de showroom, presenteren wij de collectie die binnen uw budget past. We vertellen u over het concept dat we bedacht hebben, het bijpassende kleurenpalet, de modellering en de stoffen die we hebben geselecteerd.

Zorgvuldig opgebouwde collectie

De collectie is vaak opgebouwd uit een mix tussen never-out-of-stock-collectie die altijd uit voorraad verkrijgbaar is, en speciaal voor uw bedrijf ontworpen custom made artikelen. Afhankelijk van de behoefte aan originaliteit en snelheid bevat een collectie meer of minder custom made artikelen. De artikelen uit de never-out-of-stock-collectie hebben een levertijd van 2 tot 3 werkweken; de custom made artikelen 6 tot 8 werkweken. Wij komen graag naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers.

Kom langs
in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.

  • Passen op locatie

  • Op maat oplossing

  • Kleding voor ieder budget

  • Bedrijfskleding voor 3 > 50 medewerkers