Bedrijfskleding voor grote organisaties

Bent u opzoek naar een collectie, exclusief voor uw bedrijf met een eigen private label?

Het is mogelijk om een unieke collectie in overleg met door ons te laten ontwerpen. Het proces start met kennismakingsgesprekken. Uit deze gesprekken zal duidelijk moeten worden wat de wensen en eisen zijn.  Vervolgens maken wij een moodboard voor het vervolgtraject. Na overeenstemming over het moodboard ontwerpen, presenteren wij de kledingstukken middels designs. Afhankelijk van uw wensen gaan we creatief en out-of-the-box te werk, óf houden we ons juist aan de kaders die u stelt. Het proces vanaf kennismaking tot realisatie is per opdracht verschillend, maar varieert van 6 tot 12 maanden.

Digitaal bedrijfskleding bestellen

Wanneer u klant wordt bij ons, ontvangt u van ons het Kleding Management Systeem helemaal kosteloos. Het Kleding Management Systeem wordt opgeleverd met eigen huisstijlelementen. U kunt digitaal bestellen en u heeft bovendien 24/7 inzage in uw orderstatus en orderhistorie. Zo kunt u optimaal gebruik maken van ons magazijn en onze logistieke service.

Kom langs
in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.

  • B2B webshop

  • Voorraadbeheer

  • Op maat oplossing

  • 50 > 1000+ medewerkers