Bedrijfskleding Den Haag

Bedrijfskleding Den Haag

Circuit bedrijfskleding is gespecialiseerd in het aanbieden van een totaal oplossing in bedrijfskleding en bedrijfsmode in de regio Den Haag. Circuit bedrijfskleding is actief in alle regio's van Nederland en België. In Nederland omvat het de regio's; Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Doordat Circuit bedrijfskleding inmiddels een landelijk begrip is geworden met bedrijfsmode, hebben wij na ruim 15 jaar een groot klanten bestand opgebouwd in de volgende steden: Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Haarlem, Leiden, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Zwolle, Enschede, Lelystad, Arnhem, Middelburg, Eindhoven, Terneuzen en Maastricht. Onze kracht is dat wij elke week in elke hoek van het Nederland komen.

 

Bedrijfsmode Den Haag

De adviseurs van Circuit bedrijfskleding kunnen door hun passie en ervaring echt iets unieks creëren ten opzichte van andere in regio Den Haag. Wij kleden iedereen van de slager tot een luchtvaart maatschappij. Met oog voor een unieke uitstraling, comfort, prestatie, kwaliteit en snelheid blijft het een winnende combinatie. Circuit bedrijfskleding levert bedrijfskleding voor de luchtvaart, de zorg, de maritieme sector, elke opleiding, elke branche, een winkel, een gelegenheid of in de horeca. Zoals een luchthaven, een luchtvaartmaatschappij, de koksopleiding, een praktijk in de zorg, zorgkleding, een supermarkt, een winkel, een restaurant, een cafe, een hotel, een kraam, een hovenier, een slager, maritieme bedrijfskleding voor de scheepvaart, binnenvaart. En meer!

Moderne Beroepskleding Den Haag

Doordat Circuit Bedrijfskleding een achtergrond heeft in de mode, is er een grote mate van ervaring, kennis en mogelijkheden in huis! Door ons netwerk, onze bekendheid en grote beschikken wij inmiddels over een goed gevulde showroom met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van high-end bedrijfsmode. Graag nodigen wij u uit om de nieuwste mogelijkheden te bekijken en horen wij graag uw werkomstandigheden en ideeën aan. Bekijk al onze collecties online: Horeca bedrijfskleding, Moderne respresentatieve bedrijfskledij, Corporate fashion, Beroepskleding voor de zorg, Representatieve en kwalitatieve werkkleding, Beveiligingskleding & Security Kleding, Maritieme Kleding, Binnenvaart kleding

Meer weten?

Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw organisatie kunnen voorzien van bedrijfsmode die de uitstraling van uw bedrijf reflecteert? Neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden!