Stap voor stap naar uw nieuwe bedrijfsuitstraling

Circuit Bedrijfskleding ontwerp bedrijfskleding helemaal op maat voor uw organisatie. Dat gaat verder dan het plaatsen van een logo of het toepassen van een bedrijfskleur. Want het bedrukken van een T-shirt kan iedereen, maar het vertalen van uw corporate identity naar bedrijfskleding is een vak apart. Een vak dat we bij Circuit Bedrijfskleding al ruim zestien jaar tot in de puntjes beheersen.

Stap 1. Inspiratie opdoen in de showroom

In onze showroom in Rotterdam inspireert onze stylist u, door te laten zien wat de mogelijkheden zijn. We bespreken met u wat uw bedrijf wil uitstralen, welke eisen en wensen u heeft en of u bestaande ontwerpen wilt customisen, of juist helemaal vanaf een blanco vel een collectie wilt ontwerpen. Eigenlijk is nagenoeg alles mogelijk. Een mouwlummel in een bepaalde kleur, stiksels in een contrasterende tint, biezen, knopen of voering die past bij uw bedrijfskleuren: nagenoeg elk detail kan worden aangepast aan uw wensen.

Stap 3. Keuze maken

Is uw bedrijfskleding helemaal naar wens samengesteld? Dan kijken we samen naar wat u voor uw personeel nodig heeft en maken we een passende offerte. Wist u al dat Circuit bedrijfskleding je geheel kan ontzorgen van A tot Z? Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer of een persoonlijke webshop met klant specifieke artikelen. Vraag aan één van onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn.

Stap 5. Borduren of bedrukken

Als punt op de i kan de kleding voorzien worden van een geborduurd of bedrukt logo. Zo krijgt de kleding de unieke uitstraling die u zoekt en is het automatisch herkenbaar voor uw klanten.

Stap 7. Service en reiniging

U kunt uw kleding zelf (laten) reinigen, maar ook kiezen voor onze duurzame en praktische stomerijservice.

Stap 2. Het eerste ontwerp

We bespreken met u de eerste ontwerpen van uw bedrijfskleding. Op de tekeningen en fotobewerking kunt u zien hoe de collectie eruit gaat zien. Hoe is de pasvorm van de samples, zijn de kleuren correct, zijn alle details doorgevoerd?

Stap 4. Productie

We nemen uw ontwerp in productie. De kleding wordt geproduceerd binnen Europa en we werken uitsluitend samen met leveranciers die verantwoord omgaan met duurzaamheid, milieu, arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers.

Stap 6. Levering

Wij leveren uw bedrijfskleding in overleg uit. U kunt ervoor kiezen om de distributie zelf in handen te nemen, maar u kunt ook kiezen voor onze handige webshopapplicatie ECManage. Daarmee kunnen medewerker zelf de kleding bestellen die ze nodig hebben, eventueel budget gelimiteerd.  

Stap 8. Recycling van kleding

Is de bedrijfskleding versleten of wordt deze niet meer gedragen, omdat medewerkers uit dienst gaan? We kunnen de bedrijfskleding voor u afvoeren op een veilige manier, zodat deze niet in de verkeerde handen valt. Vervolgens zorgen we ervoor dat de kleding zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw organisatie kunnen voorzien van bedrijfsmode die de uitstraling van uw bedrijf reflecteert? Neem contact op en we vertellen u alles over de mogelijkheden!