Ejder Yildiz - Maasstad Vervoerservice

Bij een vorige opdrachtgever had Ejder Yildiz, financieel directeur bij Maasstad Vervoerservice, al eens zaken gedaan met Circuit Bedrijfskleding. Toen het tijd werd voor eigen bedrijfskleding was de keuze voor Circuit dan ook snel gemaakt.

Representatief en comfortabel

“Onze dienstverlening is het vervoer van mensen, voornamelijk op contractbasis. Mensen vervoeren naar dagbesteding, schoolvervoer, ziekenvervoer, dat soort ritten. Onze chauffeurs helpen mensen in en uit te stappen en helpen soms bijvoorbeeld bij het dragen van een tas. Naast representatief, moest onze nieuwe bedrijfskleding dus vooral comfortabel zijn.”

Prijs-kwaliteit

In de showroom van Circuit bekeken Yildiz en zijn compagnon de collectie. “De keuze was enorm, van goedkoop tot heel duur. Circuit heeft ons geholpen bij het selecteren van kleding met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding voor ons bedrijf. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een broek, een jas die voor diverse weersomstandigheden geschikt is, een overhemd en stropdas voor de heren en een blouse met sjaaltje voor de dames. Ook hebben alle chauffeurs een trui van Maasstad. De bedrijfskleding is bovendien geborduurd, en in sommige gevallen bedrukt, met ons logo.”

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle service

Paskleding

“Om zeker te weten dat de 150 medewerkers kleding zouden krijgen met een prettige pasvorm, is Circuit Bedrijfskleding een paar keer op het hoofdkantoor geweest met paskleding. Om de beurt hebben de medewerkers de kleding kunnen passen, zodat de juiste maat bepaald kon worden en iedereen een set goed passende kleding zou krijgen. De maten zijn door Circuit in het systeem gezet. Daardoor kunnen we gemakkelijk iets bijbestellen. Nieuwe collega’s gaan, voordat ze van start gaan, langs bij Circuit om de juiste maten te bepalen zodat ook zij kleding krijgen die goed zit.”

Tevreden

Maasstad Vervoerservice is erg tevreden over de dienstverlening en de kleding van Circuit. “Ze hebben ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze bedrijfskleding en wanneer we iets willen bijbestellen, hebben we het snel in huis. Onze ervaring is dus zeer positief.”