Workwear

Werkkleding is een must en veiligheid is daarbij een belangrijk punt. Maak een afspraak

Workwear

Specialistische veiligheidskleding: van lasoverall tot chemicaliƫnpak Maak een afspraak

Workwear

Ons merkenpakket omvat onder andere: Sioen, Tranemo, Fristads. Maak een afspraak

Workwear

Elke beroepsgroep kent zijn eigen veiligheids-risico's en daar hoort de juiste kleding bij. Maak een afspraak

 • Home
 • Over circuit
 • Diensten
 • Showroom
 • Referenties
 • Nieuws
 • Contact
 • Webshops
 • Werkkleding is een must en veiligheid is daarbij een belangrijk punt. Wilt u of uw medewerkers beschermen tegen risico's op de werkvloer? Dan is goede werkkleding een vereiste.

  Wij leveren beschermende kleding van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen. Ons assortiment bevat onder andere: veiligheidsoveralls, signaalkleding, veiligheidsvesten, beschermende pakken, veiligheidshelmen en veiligheidsschoenen.

  Van top tot teen beschermd met veiligheidskleding!

  Wie langs de weg werkt moet goed gezien worden en wie met chemicaliën werkt moet goed beschermd worden. Elke beroepsgroep kent zijn eigen veiligheidsrisico's en daar hoort de juiste kleding bij. Wij kunnen u snel en accuraat van de juiste veiligheidskleding voorzien. Een greep uit onze producten:

     * Specialistische veiligheidskleding: van lasoverall tot chemicaliënpak

  Zoekt u enkel een veiligheidsvest of wilt u graag een complete set veiligheidskleding voor uw medewerkers? Wij kunnen voor u een uitgebalanceerd pakket beschermende kleding samenstellen dat precies aansluit op uw beroep en de daarbij behorende risicoklassen.

  Veiligheidskleding en EN-normeringen

  Veiligheidskleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Bij Circuit Bedrijfskleding kunnen wij alle risicoklassen en alle relevante EN-normeringen veiligheidskleding leveren. Daarnaast bieden we zogenaamde 'Multi norm' veiligheidskleding: kleding die inzetbaar is voor meerdere EN-normeringen. Denkt u daarbij aan bedrijfskleding die bijvoorbeeld zowel signalerend als brandvertragend moet zijn en tevens bescherming moet bieden tegen chemicaliën.

  De beste merken veiligheidskleding

  Op veiligheid valt niet te beknibbelen en dus ook niet op de kwaliteit van veiligheidskleding. Voor ons assortiment voeren wij daarom alleen de belangrijkste merken uit de branche. Ons merkenpakket omvat onder andere: Sioen, Tranemo, Fristads.

  Snel veiligheidskleding nodig of zelf eerst een kijkje nemen?

  Veel van onze veiligheidskleding hebben wij op voorraad in ons magazijn in Rotterdam. Onze levertijd is daarom aanzienlijk korter dan wanneer kleding nog gemaakt moet worden of van elders moet komen. Wilt u onze bedrijfskleding liever eerst van dichtbij bekijken of aanpassen?

  U bent van harte welkom in onze showroom in Rotterdam.