Maritiem

Specialist in Nederland op het gebied van het leveren van uniformen. Maak een afspraak

Maritiem

Stoffen die zeewater en UV-licht bestendig zijn. Maak een afspraak

Maritiem

Hand geborduurde ankers en schroeven rechtstreeks op de kleding. Maak een afspraak

Maritiem

Specialist op het gebied van het leveren van uniformen. Maak een afspraak

 • Home
 • Over circuit
 • Diensten
 • Showroom
 • Referenties
 • Nieuws
 • Contact
 • Webshops
 • Jos Cohen opgericht in 1852 was altijd van oudsher de bekendste leverancier van maritieme kleding voor de scheepvaart. Waar het vroeger ging om een gehele uitrusting voor de Holland Amerika lijn, Shell, Van Ommeren etc., gaat het tegenwoordig om het leveren van een beperkt assortiment bedrijfskleding. Circuit Bedrijfskleding heeft na de overname van Jos Cohen in 2006 deze taken met veel succes overgenomen. De collecties zijn aangepast naar de hedendaagse snit maar wij gebruiken nog wel die stofkwaliteiten uit die tijd. Dus kwaliteit die garant staat voor een optimale uitstraling en slijtvastheid.

  Circuit bedrijfskleding is de specialist in Nederland op het gebied van het leveren van uniformen inclusief de uitmonsteringen voor rondvaart, rivier cruiseschepen, salon boten, binnen- en grote vaart. Ook overheidsdiensten zoals de algemene inspectiedienst landbouw, natuurbeheer, Gemeentelijke Havendiensten en visserij behoren tot onze klantenkring.

  Bij de productie van de onze nautische collectie wordt gebruik gemaakt van stoffen die geschikt zijn voor de zomer- en winterperioden (stoffen die zeewater en Uv-licht bestendig zijn). Onze pilotoverhemden collectie is altijd uit voorraad leverbaar in verschillende kwaliteiten. Commandotruien, schipperstruien- vesten zijn tevens op voorraad.

  Omdat wij de specialist zijn kunt u voor alle uitmonstering bij ons terecht. Wij geven u advies op maat op het gehele gebied van deze uitrusting binnen de scheepvaart. Omdat wij landelijk werken komen wij bij u op locatie om uw medewerkers in te meten, tevens kunnen wij uw kleding geheel naar persoonlijke wens aanpassen en uitmonsteren. Circuit Bedrijfskleding verzorgt nog als enige in zijn soort hand geborduurde ankers en schroeven rechtstreeks op de kleding.

  Nautische kleding

  Goed verzorgde en kwalitatieve nautische kleding zorgt voor een verzorgde uitstraling van kapitein tot matroos. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw bedrijfslogo of scheepsnaam wordt geborduurd op de uniformen. Uw gehele scheepsvloot in dezelfde bedrijfskleding straalt professionaliteit uit. De rol die de nautische kleding speelt kunt u niet onderschatten. Onze jarenlange ervaring met maritieme bedrijfskleding garandeert u een kledingadvies op maat.