Corporate

Compleet assortiment. Maak een afspraak

Horeca

Showroom & op locatie Maak een afspraak

Hotellerie

Bedrijfskleding op maat. Maak een afspraak

Luchtvaart

Compleet assortiment. Maak een afspraak

Maritiem

Compleet assortiment. Maak een afspraak

Vervoer

Representatieve bedrijfskleding. Maak een afspraak

 • Home
 • Over circuit
 • Diensten
 • Showroom
 • Referenties
 • Nieuws
 • Contact
 • Webshops
 • < Terug naar overzicht

  Borduren en bedrukken

  Borduren

  Circuit Bedrijfskleding heeft al een ruime tijd ervaring met borduren en beschikt over een eigen borduur studio. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en levertijden van al het borduurwerk optimaal beheren. Borduren is het veredelen van een kledingstuk en is ook zeer duurzaam. Borduren is de mooiste oplossing voor het aanbrengen van uw logo of tekst op uw bedrijfskleding. Circuit Bedrijfskleding gebruikt uitsluitend polyester Madeira borduurgaren waardoor het borduur niet bloedt of krimpt tijdens het wassen. Het geeft een rijke uitstraling aan het artikel.

  Bedrukken/transfers

  Naast borduren kunnen wij de kleding ook bedrukt leveren. Voor het bedrukken van de bedrijfskleding maakt Circuit Bedrijfskleding gebruik van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd. Deze transfers brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aan. Standaard transfers zijn wasbaar tot 60°C. Voor zware werkkleding gebruiken wij transfers die wasbaar zijn tot 95°C.

  Zeefdruk

  Circuit Bedrijfskleding biedt u ook de mogelijkheid om de kleding te laten voorzien van een zeefdruk. Dit is in feite hetzelfde principe als transfers, echter zonder hoge druk en temperaturen. Bij grote aantallen kan dit zeer voordelig zijn in de kosten.

  Voordelen transferdruk tegenover zeefdruk van bedrijfskleding:

  - Uw hele logo is goed te bedrukken incl. zeer kleine details

  - Snel na te leveren

  - Voordelig bij kleine nabestellingen

  Nadelen transferdruk tegenover zeefdruk bedrijfskleding:

  - De persoppervlakte is groter dan de transfer. Dit betekent dat op enkele stoffen het pers vlak van de drukpers rond het logo zichtbaar blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 010-467 11 60. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier of via de mail info@circuitbedrijfskleding.nl sturen.
  Vraag een offerte aan

  Maak een afspraak

  U ben van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak en kom langs voor persoonlijk advies op maat. Wij helpen u graag. Maak een afspraak