Corporate

Mooie en duurzame kwaliteit met een modische snit. Maak een afspraak

Corporate

Een echte Corporate Identity kleding het juiste middel voor uw bedrijf. Maak een afspraak

Corporate

Een eigen stylist en zelf produceren in Europa. Maak een afspraak

Corporate

Al vanaf 5 medewerkers een eigen Corporate Idendity. Maak een afspraak

Corporate

Wij verzorgen uw Corporate Identity op maat! Maak een afspraak

 • Home
 • Over circuit
 • Diensten
 • Showroom
 • Referenties
 • Nieuws
 • Contact
 • Webshops
 • Representatieve bedrijfskleding

  Uw medewerkers zoals het front-office en buitendienstmedewerkers, accountmanagers en gastvrouwen, chauffeurs en bodes enz. Deze medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is hun uitstraling belangrijk en daar hoort uiteraard representatieve bedrijfskleding bij. De juiste kleding en materialen dragen bij aan een professionele en betrouwbare uitstraling. Circuit Bedrijfskleding is de juiste partner op dit gebied en laat uw bedrijf effectief goed voor de dag komen. Ons bedrijf ontwerpt, stijlt en levert zakelijke bedrijfskleding van mooie en duurzame kwaliteit met een modische snit, voor uiteenlopende branches, bedrijven en gelegenheden.

  Beveiligingsjasje of compleet zakelijk kostuum?

  Het is belangrijk dat de medewerkers van uw bedrijf bij elke gelegenheid of plek waar u uw klanten ontmoet de juiste representatieve bedrijfskleding dragen. Het is niet alleen van belang dat de mensen bij evenementen, showrooms of servicebalies een verzorgd voorkomen uitstralen, maar ook een taxichauffeur, beveiligingsmedewerker of buschauffeur moet verzorgd gekleed gaan. Bij Circuit Bedrijfskleding heeft u de keus uit een groot en gevarieerd assortiment zakelijke bedrijfskleding, zoals: kostuums, mantelpakken, pantalons, overhemden, en colberts, maar ook bijpassende stropdassen en schoenen.

  Corporate Identity

  Elk bedrijf is trots op zijn uitstraling en wenst dat altijd correct naar buiten uit te dragen. Dan is een echte Corporate Identity kledinglijn wellicht het juiste middel voor het bedrijf. Uw medewerkers kunnen uw bedrijf natuurlijk nog beter vertegenwoordigen wanneer uw representatieve bedrijfskleding ook nog eens goed herkenbaar is en zo ontworpen is dat het naadloos uitstraalt wat u wenst te bereiken. Omdat Circuit Bedrijfskleding een eigen stylist heeft en zelf produceert in Europa kunt u al vanaf 5 medewerkers een eigen Corporate Identity maken. Wij gaan verder dan alleen een borduring of stropdas met logo, uiteraard kunt u voor logo stropdassen en shawls ook bij ons terecht. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij zeggen "alles is mogelijk bij Circuit Bedrijfskleding", wij verzorgen uw Corporate Identity op maat!

  Zakelijke bedrijfskleding van uitstekende kwaliteit

  Er verzorgd uitzien of een representatieve uitstraling hebben, hangt van vele factoren af zoals uitstraling, stijl, en kwaliteit. Bij Circuit Bedrijfskleding is het een must dat zakelijke bedrijfskleding geproduceerd moet zijn van duurzame stoffen, een goede snit en van een mooie kwaliteit dient te zijn. U eist namelijk dat uw medewerkers over een paar jaar er nog steeds verzorgd en representatief uitzien. Onze eigen huiscollectie bedrijfsmode voldoet aan al deze kenmerken. Perfecte stoffen en arbeidsprocessen waarbij ruim aandacht is besteed aan het milieu dragen bij aan deze mooie collectie. Tevens verzorgen wij NOS (Never Out of Stock) collecties zoals Brook Taverner, Casa Moda, Digel, Giavanni Caprarro, Greiff, Olymp en Staff Only.