Beveiliging

Een goed passend uniform, dat uw medewerkers ondersteunt. Maak een afspraak

Beveiliging

Het is van belang dat u goed herkenbaar bent. Maak een afspraak

Beveiliging

Naast kleding zijn er ook de accessoires voor uw medewerkers. Maak een afspraak

Beveiliging

Een eigen identiteit maken vanaf 5 medewerkers. Maak een afspraak

 • Home
 • Over circuit
 • Diensten
 • Showroom
 • Referenties
 • Nieuws
 • Contact
 • Webshops
 • Als professioneel beveiligingsbedrijf is het van belang dat u goed herkenbaar bent en dat het uniform die uitstraling heeft die u wenst als klant. Circuit Bedrijfskleding biedt u daarvoor de ideale oplossing. Omdat wij al veel gemeenten en beveiligingsbedrijven als klant hebben zijn wij ons gaan verdiepen in alle aspecten die belangrijk zijn voor een goed passend uniform, dat uw medewerkers ondersteunt . Dit uniform is ontworpen door onze stylist, in samenwerking met een aantal gerenommeerde beveiligingsbedrijven (mensen uit de praktijk). Dit uniform is daarna uitvoerig getest door diverse beveiligingsbedrijven en ambtenaren. Het resultaat mag er zijn, een hoogwaardig kwalitatief uniform tegen een goede prijs en ook bij ons uit voorraad leverbaar.

  Standaarden en eisen aan uniformen

  Het uniformkledingpakket van Circuit Bedrijfskleding bestaat onder meer uit parka's en jacks, pantalons, gilets, clipdassen, blouses, overhemden, truien, regen pakken en uniformpetten en –hoeden. Verkrijgbaar voor dames en heren. Bij de ontwikkeling van de uniformen is er gekeken naar een afwijkende kleurstelling, zoals is voorgeschreven door het ministerie van Binnenlandse Zaken voor alle handhavende organisaties die niet onder het KLPD vallen.

  Omdat Circuit Bedrijfskleding zijn werkgebied ook in België heeft, is deze collectie aangepast voor onze Zuiderburen.

  Accessoires voor de medewerkers

  Naast de kleding kunnen wij ook de accessoires voor uw medewerkers verzorgen. Een groot aantal, dat het uniform compleet maken. Hoogwaardige, kwalitatieve artikelen, diverse kleuren en kwaliteiten zoals thermokleding, steek- en kogelwerende vesten, non- metallic veiligheidsschoenen, koppel-lederen riemen, handschoenen, mutsen/caps, sokken (zomer en winter), clipdassen en bikers kleding.

  Schoenen

  Wij leveren uniformschoenen van onder meer de merken About Blue, Bata, Emma, Geox, Magnum en Mephisto.

  Wij verzorgen voor u het inmeten op locatie, ons professioneel team van coupeurs komt bij de medewerkers langs. Dit kan de hele week tijdens kantooruren en eventueel zaterdag op afspraak.